Welkom op de lampionnententoonstelling

Geplaatst op: 21 november 2018

Op donderdag 8 november, organiseren we van 18.00 uur tot 18.30 uur een lampionnententoonstelling.

Ouders kunnen dan met hun kind(eren) in een donkere school, de verlichte lampionnen bewonderen. Omwonenden zijn ook welkom. Willen alle kinderen hiervoor in de loop van de week een lapje meenemen? Bij voorbaat dank! Op vrijdag 9 november krijgen alle kinderen hun lampion mee naar huis, zodat ze op zaterdag 10 november(!) het lampionnenfeest kunnen vieren.

« Terug naar nieuwsoverzicht

Meest recente berichten

Verkiezingen leerlingenraad

Op 18 oktober waren de verkiezingen voor de leerlingenraad. De leerlingenraad bestaat uit 7 gekozen leerlingen, uit de groepen (5)/6, 6, 7 & 8.

Bespelen muziekinstrument

De kinderen van groep 7 en 8 hebben na de herftsvakantie een muziekinstrument te leen gekregen.

7 november margedag op Togtemaar

Op woensdag 7 november organiseert ons bestuur, voor al haar personeel, de tweejaarlijkse Marenlanddag.