Verkiezingen leerlingenraad

Geplaatst op: 21 november 2018

Op 18 oktober waren de verkiezingen voor de leerlingenraad. De leerlingenraad bestaat uit 7 gekozen leerlingen, uit de groepen (5)/6, 6, 7 & 8.

De leerlingenraad denkt en praat mee, over allerlei schoolse aangelegenheden, en vertegenwoordigt de belangen van alle leerlingen. Daarvoor vergadert de raad minimaal één keer in de zes weken. Meester Henri begeleidt de leerlingenraad.

« Terug naar nieuwsoverzicht

Meest recente berichten

Verkiezingen leerlingenraad

Bespelen muziekinstrument

De kinderen van groep 7 en 8 hebben na de herftsvakantie een muziekinstrument te leen gekregen.

7 november margedag op Togtemaar

Op woensdag 7 november organiseert ons bestuur, voor al haar personeel, de tweejaarlijkse Marenlanddag.